Про частинку тепла, котра залишилась у серці ☺ або Про велике щастя у маленьких дрібницях ☺

Ось і завершився ІХ фестиваль «Коляда на Майзлях». Цього року він був просто феєричним та залишив для кожної людини у серці частинку тепла, поєднаного з багаторічними традиціями, які чудово виливалися у найрізноманітніших колядках, навіть іншими мовами.

Кожному нашому аніматорчику «Коляда на Майзлях» подарувала багато позитивних емоцій, «мурашок» по шкірі, нових знайомств, багато усмішок, а також бейджики «Волонтер – Volunteer». ☺

Так – так, наша спільнота мала особливу місію – бути волонтерами на цьому фестивалі: слідкувати за порядком, тишиною, розташуванням людей. Для нас це новий і дуже цікавий досвід, який потребував багато зусиль, проте саме він наповнив нас добром та радістю.

Про свої враження діляться також деякі учасники нашої спільноти:

«Пролунала «Коляда на Майзлях». Це неперевершені відчуття слухати різні колективи з нашої України, а також наших сусідів: Румунії, Польщі та Литви. Коли аніматори стояли в церкві і слідкували за порядком, були свої плюси та мінуси. Люди по-різному ставилися до нашої праці і наших обов’язків. Одним подобалось, іншим не подобалося. Та врешті, не можемо догодити всім. Спілкування з людьми є складним, тому що треба знайти підхід, пояснити прості речі, які, на жаль, не завжди всі розуміють. Але попри все, сильні духом і з прекрасними емоціями від співу (у виконанні різних колективів за віком та національністю), аніматори вистояли до кінця. Хочу наголосити на тому, що найбільшим нашим обов’язком було служіння для новонародженого Ісуса Христа, який через коляду подарував спокій та мир всім нам».

Христя Радик

«На цьому фестивалі я отримав такі відчуття, які важко передати словами. Всі колективи були неперевершеними, як з України, так і з інших держав. Фестиваль пройшов успішно, бо ми також брали в ньому участь ☺ Дякую всім».

Артур Пашник

«Знаєте, минулий тиждень, напевно, був найнасиченішим і одним з найкращих у моєму житті. Ми і переживали, і раділи, і мерзли на вулиці, доки обслуговували людей, але головне, що це ми робили РАЗОМ. Ніхто не знав, що буде в кінцевому результаті, але я гадаю, що ми впорались на відмінно. Перший день, коли я стояла у церкві на «Коляді на Майзлях», я трішки переживала, не знала як поводитись, як правильно пояснити людині, що шуміти не можна, тому що йде прямий ефір. Але все ж я зібралась з думками, і все пішло «як по маслу».☺ І вчора ввечері, моя мама вкотре переконалась в тому, що аніматорство – це саме для мене. Просто я дуже енергійна людина, і коли я прийшла додому, «впала» в коридорі, мама була щаслива. І я була щаслива від того, що просто безкорисливо робила добру справу».

Леся Андрейчук

«ІХ фестиваль «Коляда на Майзлях» пройшов дуже круто (ну для мене, так точно). ☺ Мені сподобалося слухати колективи із країн Європи, а також з усіх куточків України, були навіть з Донецької та Луганської областей. У той момент я відчував дуже хороші емоції – радості, щастя, любові до коляди; я був в захваті від виконання колядок в різних стилях – в молодіжному та народному. Найголовніше те, що коляда єднає весь світ, незалежно якою мовою ти б не говорив. Хочу подякувати організаторам та «співробітникам» (нашим аніматорам) за те, що ми це зробили».

Міша Маланюк


Велике щастя у маленьких дрібницях.

Ми спільнотово радіємо, що можемо бути корисними для когось іншого на прославу Бога. ☺

Софія Герега