Ми знали, що це буде круто та незабутньо!

Ми знали, що це буде круто та незабутньо. Наша клопітка праця, тривала підготовка та великі надії виправдали себе, адже це було неперевершено!

Хм, ви здогадуєтесь про що це? Ми про традиційну прощу випускників у Погоні – 2018.

Спільнота василіанських аніматорів м. Івано-Франківськ храму Царя Христа оо. Василіан мали змогу бути співорганізаторами цієї прощі разом з комісією у справах освіти і виховання Івано-Франківської архієпархії УГКЦ та братством свящмч. Йосафата Івано-Франківської Духовної семінарії УГКЦ.

Цього року до прощі у Погоні 2018 приєдналось ще більше випускників та їхніх друзів. Вони мали чудову нагоду перед закінченням навчального року і проходженням ЗНО морально відпочити і духовно збагатитись.

Одразу після приїзду на 9:00 год. ранку, учасники проходили реєстрацію. Ми були вражені від їхньої кількості, оскільки було зареєстровано більше ніж 1700 учасників.

Більшість з них прийняли участь у наймасштабнішому квесті «З Божим Словом прямуємо до щасливого життя», який коли-небудь організовувала спільнота василіанських аніматорів м. Івано-Франківськ. На ньому випускники змогли проявити свою кмітливість і комунікабельність, те, як швидко вони вміють знаходити спільну мову із зовсім не знайомими їм людьми. Учасники квесту були в захваті від завдань, отримавши море позитивних емоцій і приємних вражень. Коли усі гравці добрались до фінішу вони були втомленими, але щасливими. На їхніх обличчях сяяла усмішка. Адже вони побачили плід своєї праці – обклеєний інтерактивний банер по Десяти Заповідях Божих.

Випускники не тільки розважались, а й змогли помолитись на Архієрейській Літургії, яку очолив Високопреосвященніший Митрополит Володимир Війтишин.

А на завершення була організована бомбезна концертна програма, за участі братів семінаристів та василіанських аніматорів, на якій ми усі насолоджувались чудовими християнськими піснями, а також змогли розім’ятись, потанцювавши банси.

Ця проща запам’ятається усім на довго. Вона була найкращою))) Але як кажуть в народі досконалості немає меж. Тож чекаємо вас на наступний рік. Дякуємо усім хто долучився до цієї грандіозної події.

Прес служба Аніматорів