Василіянські аніматори & Company на сноутюбах

Хто сказав, що церковна спільнота повинна тільки молитися та працювати? Розваги - невідємна частина спільноти Василіянських Аніматорів.

Ось і суботнього ранку ми разом з Батьківською Християнською Асоціацією та декількома учнями Католицької школи вирушили у подорож до міста Лева. Ми відвідали "Їжак" Парк, де на нас уже чекали "пончики", це такі великі сноутюби, в яких ми з'їзджали з гірок. Траси цього року виявилися різної складності: вже звиклі минулорічні прості і нові складніші з багатьма трамплінами. Окрема вдячність працівникам, які щосили розкручували тюби та дозволяли нам втілювати божевільні ідеї ☺

Уже доброю традицією наших поїздок у зимовий Львів став похід на каток. Дехто як новачок, а дехто уже як професіонал, усі аніматори вирушили на бій. У цій нерівній битві з льодом, не обійшлося без падінь, але нам вдалося перемогти і навіть навчитися кататись!

Повертаючись із зимової казки у буденність можемо запевнити вас, що жоден пончик не постраждав, а від льоду на катку навіть щось залишилось.

Такі поїздки завжди допомагають набратися ентузіазму та віднайти свою музу. Стомлені, але щасливі, повні нових вражень наші аніматори повертаються у Івано-Франківськ, щоб і далі творити для вас диво та наповнювати ваші серця сонячним теплом у будь-яку погоду.☺

Прес служба Аніматорів