У Погоні було КРУТО 😀

«Киш-миш», «Загорілі», «Фасолинки-горошки» і «Приват-банкоматники» - так креативно ми розпочали наш традиційний табір в Погоні для дітей віком 7-12 років.

Для нас Погоня завжди була особлива, натхненна, дружня і командна. Вона з року в рік давала нам зрозуміти хто ми є, для чого і для кого ми робимо цей табір. Розпочали свій шалений тиждень, як завжди, з реєстрації,знайомства і представлення команд.

2 день подарував більше друзів і крутих знайомств, а також багато крутих ігор.

3 день потішив гарною погодою, яка дозволила нам трішки побути мокрими і охолодитися.

4 день не обійшовся без креативного і вмілого гуртка, а також без спритних, командних і дружніх естафет.

5 день дозволив нам відпочити від сонечка і зіграти «інтелектуальну гру», в якій кожна командна показала свій інтелект і логіку.

І нарешті у 6 день ми відбули те, чого так довго чекали — квест «Свята Літургія», який охопив усе с.Погоня і дав можливість назбирати командам виноградинки на мотиваційну дошку.

Урочиста Свята Літургія і святкове завершення чекало нас у 7 день нашого табору. Цей день розпочався з Літургії, після якої у завершальному колі кожна команда останній раз кричала своє гасло, танцювала банси, і отримали свій гурток.

А тепер маленька статистика за цей тиждень:

1. Було спалено 10 000 калорій.

2. З'їджено 2 мішки картоплі.

3. Списано 5 ручок.

4. Використано 2 пачки паперу.

6. Зафіксовано 1000 усмішок.

7. Зроблено 10 000 фотографій.

8. Пройдено 50 000 кроків.

Дякуємо кожному за цей крутих табір, за ті емоції, які дозволили розділити з вами і дякуємо за безцінних дітей. Ми не прощаємося, ми кажемо: «До нових зустрічей!».


Фото можна скачати ТУТ до 25.08.19 р.Б.

Василіянські Аніматори ІФ