Парафія Царя Христа святкує храмове свято

27 жовтня на парафії Царя Христа відбулися святкування з нагоди храмового празника. Ранішню Святу Літургію очолив о. Тарас Іванина, ЧСВВ, який завершив реколекційні науки, які провадив на парафії.

Центральною подією святкування була урочиста Божественна Літургія, яку очолив владика Кир Богдан (Дзюрах) - Секретар Синоду Єпископів УГКЦ. Співслужили владиці: отці-василіяни з парафії та ті, які завітали з близьких і далеких парафій, ігумени монастирів. На Святу Літургію також зібралися сотні івано-франківців та гостей міста.

Божественну Літургію співав зведений парафіяльний хор під орудою п. Ігоря Дем’янця. По завершенні Святої Літургії, ігумен монастиря Царя Христа та парох о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ, з подякою звернувся до всіх присутніх, а владика Кир Богдан уділив повний відпуст.

Чудовим завершенням святкування храмового свята стала концертна програма в обласній філармонії «Відзначення 30-річчя виходу з підпілля УГКЦ й святкування храмового свята Царя Христа», а також стіл-фуршет, котрий організували отці за участі і допомоги спільноти "Еммануїл" для всіх парафіян та гостей, що взяли участь у святкуванні храмового празника на парафії.

оо. Василіяни