Який він, ідеальний аніматор?

Нарешті настала довгоочікувана зустріч 1 етапу ШХА. Сьогодні у нас була неймовірно цікава лекція про характер. Ми розбирали які риси мають бути у кожного християнського аніматора. Їх, звісно, є дуже багато, але на сьогоднішній зустрічі ми виділили тільки основні:

- свобода і відповідальність. Це два нероздільні поняття, які не можуть існувати один без одного. Вони є немовби двома сторонами однієї медалі.

- ініціативність – це бажання щось робити без прохання інших людей. Ця риса неймовірно корисна для майбутніх аніматорів, адже кожен повинен вміти давати свої пропозиції.

- комунікабельність – це вміння адаптуватися до різних ситуацій та спілкуватись з новими людьми. Сьогодні ми дізналися про п’ять кроків, які потрібні для того щоб стати комунікабельними.

- креативність – це творчі здібності людини, які вважаються необхідними у нашому сучасному світі. Ми мали змогу переконалися, що кожен з присутніх є дуже креативною людиною.

- харизма – це наділення особистості властивостями, перевагами, які викликають повагу до неї. А ви знаєте харизматичних людей?

Це головні риси, які мають бути притаманні кожному християнському аніматору. До речі, лекцію нам проводили такі аніматори – Кадлуб Аня, Короташ Андрій та Маслій Ілона. Після лекції ми трішки розрухались і приступили до практичної частини зустрічі – гуртка. Майбутні аніматори спробували зробити оригінальні відкритки у формі тваринок з побажаннями.

Ось такою видалась наша сьогоднішня зустріч. Чекаємо на вас у грудні.

Василіянські Аніматори