Зимова казка

Немає кращого часу для зустрічі майбутніх аніматорів, як перед святом Миколая. Адже це свято обожнюють усі діти, та навіть дорослі. От і ми вирішили трішки поринути у зимову казкову атмосферу. Хоча говорили сьогодні про серйозні речі.

Розпочали ми з лекції, яка потрібна кожному християнському аніматору. Ми разом з о. Йосафатом Хаймиком ЧСВВ говорили про катехизацію. Хоча кожен вже знав, що це за слово, ніхто не мав уявлення як її написати. Так, ми дізналися з яких частин вона складається, що основою для написання катехизації є ніщо інше як Святе Письмо та Катехизм Католицької церкви.

Після невеличкої перерви, майбутні аніматорами познайомилися з такою наукою як педагогіка. Педагог зі стажем із Католицької школи Св. Василія Великого пані Олеся Назар обговорила з нами, як правильно побудувати відносини з батьками на таборі та уникнути конфліктів. Наш діалог вийшов доволі продуктивним. Найбільш активні змогли повістю задовільними свою цікавість щодо конфліктів з батьками та способів їх вирішення.Наша зустріч на цьому не закінчилась, бо далі на кожного чекала практична частина. Під час неї ми познайомилися з такою частиною табору як сценки. А ви знали, що сценки дуже допомагають розкрити тему дня і табору загалом? Правильно підготовлений сценарій допомагає дітям краще поглинути в те, що на них чекає впродовж дня. Ну і звичайно кожен зміг спробувати себе у ролі сценариста, актора та режисера сценки. Відігравши свої ролі ми повернулися в реальність і зрозуміли що наша зустріч дійшла до кінця. Але ми не сумуємо, а з нетерпінням чекаємо наступного місяця і нових пригод! Гарного всім Миколая!

Фотографії доступні за посиланням тут

Василіянські Аніматори