Закінчення першого туру християнського табору “Веселі Канікули з Богом – 2017” на Майзлях!

З 26 червня по 2 липня на парафії Царя Христа відбувся дитячий християнський табір “ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ 2017”. Тема цьогорічного табору була присвячена 400та річному ювілею Василіянського Чину Св. Йосафата. Бажаючих провести канікули з Богом зголосилося 150 дітей віком 7-9 років. Табір відбувся з благословення ігумена і пароха храму о. Йосафата Хаймика, ЧСВВ, а духовно провадив табір о. Амвросій Козак, ЧСВВ.

Кожного дня парафіяльна спільнота аніматорів разом з братами семінаристами Івано-Франківської семінарії св. Йосафата та братами василіянами намагалися розповісти дітям про великих і могутніх осіб Церкви і Чину: Св. Василія Великого, св. Володимира Великого, Кирила і Методія, Йосафата Кунцевича, Йосифа Вельямина Рутського, Андрея Шептицького, Дрогобицьких мучеників. А також в інтерактивний спосіб ознайомити присутніх з чеснотами якими вони володіли, монашим одягом, символікою Василіянського гербу.

Канікули були дійсно веселі, оскільки кожний день дарував багато радості і щастя. Завдяки різноманітним іграм, конкурсам, естафетам, бансам, руханкам на обличчі дітей з’являлася усмішка. Відбувся похід у центр міста, поїздка у смт. Більшівці, Велика гра на річці. А найголовнішим було те, що сам Христос – Син Бога Живого, ласкаво приходив до сердець дітей у Пресвятій Тайні Євхаристії.

Фотографії з табору можна переглянути тут

оо. Василіяни