Другий тур християнського табору “Веселі Канікули з Богом – 2017” на Майзлях!

З 3 по 9 липня для дітей віком 10-12 років при парафії Царя Христа відбувся дитячий табір «Веселі канікули з Богом 2017» під гаслом «З василіанами крізь століття». Програма табору присвячена 400-літньому ювілею Василіянського Чину святого Йосафата.

Кожного дня учасники табору брали участь в Божественній Літургії, яку служив духовний провідник о. Амвросій Козак, ЧСВВ. На катехизаціях які провадили брати василіяни з Брюховицької семінарії, діти знайомилися з визначними та незламними постатями ЧСВВ: св Василієм Великим, св. Йосафатом (Кунцевичем), Митрополитом Йосифом Вельямином Рутським, Митрополитом Андреєм Шептицьким, Дрогобицькими мучениками, а саме отцями Северіяном Бараником, Віталієм Байраком та Йоакимом Сеньківським, також згадували про св. Володимира Великого і свв. Кирила і Методія.

Весело проводячи час, завдяки руханкам, різноманітним естафетам, танцюючи банси, граючи ігри, маючи цікаві гуртки, навіть просто спілкуючись між собою діти ближче знайомилися і знаходили нових друзів, усмішка не сходила з їхніх облич. Захоплюючою була також поїздка в Галицький національний природний парк, де всі учасники табору змогли побачити різноманітних тварин, що проходять реабілітацію та красу навколишньої природи. Опісля ж вирушили в Санктуарій Пресвятої Діви Марії Цариці Миру що в Більшівцях.

Табір закінчився у неділю Урочистою Святою Літургією, яку співали єдиним хором всі учасники табору, а опісля на монастирському подвір’ї відбулась духовно-розважальна програма.

Фотографії з табору можна переглянути тут

оо. Василіяни