Пришкільний табір в Єзупільському НВК

Першим з цьогорічних таборів, який провели Василіянські аніматори Івано-Франківська був пришкільний табір у Єзупільському НВК. Там ми працюємо вже другий рік. Для нас це є новий цікавий досвід пришкільних таборів, адже з дітьми ми займалися лише півдня на базі школи. Разом з дітьми ми мали змогу танцювати банси, співати пісні, грати ігри, мати цікаві бесіди. Діти в Єзуполі дуже люблять ігри, зокрема рухливі.

Особливою родзинкою нашого табору була поїздка на лоно природи у Духову криницю. Там до нас долучився ще цілий автобус дітей Католицької школи ім. св. Василія Великого з Івано-Франківська. І всі разом ми молилися Святу Літургію, яку відслужили о. Володимир Кадлуб та о. Амвросій Козак ЧСВВ. Після Літургії ми поринули у захоплюючий квест, в якому діти подорожували «Телевізійним всесвітом». Під час квесту діти виконували цікаві завдання, згуртувавшись у команди, а також насолоджувались чудовою природою навколо та часом, проведеним разом. А ще добряче загоріли і набігалися .

Закінчився табір символічно 1 червня в День захисту дітей. Цього дня діти виконували одне дуже креативне завдання – малювали різнокольоровою крейдою тематичні малюнки на асфальті, а вже потім грали великі ігри на шкільному стадіоні. А також задумувалися, які ж дари і таланти кожний із них має як «головний герой» свого «фільму»-життя.

Дякуємо усім за позитивні емоції, щирі дитячі усмішки та добро, яким ми разом наповнились.

Прес служба Аніматорів