Аніматори Парафії

«Аніматори – це одна душа і серце.
Пам’ятай завжди, для Кого воно б’ється!»

Ти молодий, активний, позитивний, креативний, сповнений енергії і хочеш нею поділитись? Тоді ти натрапив на правильну сторінку.

У 2011 році о. Іван Логай, ЧСВВ при цьому монастирі створив спільноту аніматорів – і це саме те, що тобі потрібно!

Василіянський християнський аніматор – це:

  • Той, хто є душею товариства;
  • Той, хто вміє радіти і своєю радістю показувати безмежну любов Бога до всіх людей;
  • Той, хто вміє бути ліхтариком серед темряви, вміє запалити інших;
  • Той, хто розуміє, що Ісус Христос є чудовим прикладом для життя;
  • Той, хто вчиться бути жертовним, чистим, відданим, простим як Ісус;
  • Той, хто вчиться любити як Ісус;
  • Той, для кого діти є центром уваги;
  • Той, хто вчиться від дітей черпати позитив, щирість та радість;
  • Той, хто вчить дітей відчувати важливість присутності Бога у житті;
  • Той, хто розуміє, що у сучасному житті лиш Бог та любов відіграють найвартіснішу роль та можуть змінити світ.

Кожен з нас існує,
Щоб виконати особливу місію,
Завдання, яке не виконати
Нікому, крім тебе.
Р.Кірстен-Денсай


Спільнотово ми проводимо табори «Веселі канікули з Богом», різні інші табори; беремо участь в організаціях піших прощ та святкувань на парафії; відкриваємо у собі нові акторські таланти, граючи у виставах; розвиваємось всебічно у бансах, гуртках та інших цікавинках, які маємо можливість проводити на прославу Бога, а також, звісно ж, збагачуємось духовно спільно з нашим духовним провідником о. Амвросієм Козаком, ЧСВВ.


Наша спільнота – це любляча сім’я для кожного з нас. І кожен з нас є невід’ємним пазлом, з якої складається велика картинка.

??? Хочеш скласти з нами хорошу картинку? Приходи!!! Познайомитися з нами ти можеш кожної другої неділі місяця о 15:15год. на 3 - му поверсі монастиря.


Докладати зусиль, щоб жити на всі 100%

Листопад 12, 2017

12 листопада 2017р., як і було заплановано, розпочала роботу сертифікатна програма «Організація і проведення християнських таборів». Перші лекції проводили салезіянські аніматори св.Дона Боска – Настя, Іра та о. Петро Майба.

Розпочали її дуже неординарним знайомством, яке на правду здружило багатьох незнайомих людей. Також всі з захватом слухали змістовну і наповнену розповідь про те, хто такий аніматор, що він робить, та з чим його «їдять».

Розпочинає свою роботу сертифікатна програма по вишколу аніматорів і молоді

Жовтень 30, 2017

Розпочинає свою роботу сертифікатна програма по вишколу аніматорів і молоді для проведення різноманітних християнських таборів. Розрахована на 24 пари і 8 місяців. Перші 3 пари тренінгу відбудуться вже 12 листопада (2 неділя місяця) о 12:00. Запрошені салезіянські аніматори із м. Львова. Запрошуємо всю бажаючу молодь віком від 14 р. приходити в цей день, Вбудоване зображення 1реєструватися і заповнювати заяву. Проводимо це на базі нашого монастиря БЕЗКОШТОВНО!!!

Нагородження переможців фестивалю талантів

Жовтень 22, 2017

Для дітей на нашій парафії сьогодні особливий день, адже саме сьогодні нагороджували переможців Фестивалю талантів.

Це був день, сповнений карамеллю, кольоровими кульками, золотистими грамотами, пізнавальними подарунками та надзвичайною радістю.

Переможців було багато, адже оцінювались дві вікові категорії у чотирьох номінаціях. Перші місця розділили 7 учасників, другі місця також 7 учасників, та 3 місця – 6.

Фестиваль талантів

Жовтень 21, 2017

Чудового осіннього ранку 21.10.2017 р. Б. вперше за історію парафії Храму Царя Христа оо. Василіян відбулася грандіозна подія – довгоочікуваний «Фестиваль талантів «Ви світло для світу» (Мт. 5,14)». Члени журі натхненно заслуховували учасників, і мають один день та цілу ніч для того, щоб визначити переможців. Щиро дякуємо Богу за цю подію, за можливість насолодитися безмежністю дитячої творчості.

Діти мали змогу проявити свої таланти у 4 різних номінаціях: музика, літературне читання, спів та малювання, та різних вікових групах.

Осінь, що дарує натхнення...

Жовтень 17, 2017

Осінь, що дарує натхнення... Осінь- чудовий період для змін. Як приємно, коли в жовтні після холодного вітру , дощу та повітря зі смаком приморозку наступає бабине літо. Це та золота пора,коли під ногами шурхотить різнокольорове листя, коли сонце так обережно,але все таки зігріває землю своїм промінням.. Пора, коли ти йдеш алеєю і просто насолоджуєшся танцем опадаючих листочків.

Різнокольорова подорож до Цариці Покуття

Жовтень 01, 2017

В суботу вранці 30 вересня о 10:00 з церкви Царя Христа оо. Василіян, що на Майзлях, спільнота аніматорів з прочанами вирушили до с. Погоня на XXІІ Міжнародну прощу Вервиці за мир і єдність Церкви.

В хорошому настрої, організованою аніматорами колоною та зі щирими намірами і проханнями свого серця, всі подались у путь.

Дорога була легкою, люди йшли, молилися, слухали науки отців. По дорозі ми зустріли також учнів і паломників із Католицької школи-гімназії ім. Василія Великого, які з радістю приєднались до нас.

Прийшовши до Погоні всі були щасливі, адже там панувала неперевершена атмосфера. Саме туди Богородиця покликала нас до Неї в гості.

В єдності сила…

Вересень 19, 2017

Чудового сонячного дня 15 вересня 2017 року ми зібрались у дорогу… Кожна дорога – це щось інтригуюче та цікаве. Ось і нам хотілось скоріше дістатись запланованого місця.

Цього разу спільнота аніматорів є у с. Заріччя у реколекційному будинку свв. Кирила та Методія. Маємо чудову, подаровану Богом, можливість разом бути в оточенні надзвичайної краси, в оточенні гір, річки, струмка та величі Господа…

Відбулася Чотирнадцята Молодіжна Проща до Гошівського Монастиря оо. Василіян

Серпень 25, 2017

Прямувати до Господа Бога можна різними способами. Молоді люди з Львова, Івано-Франківська, Дрогобича, Сколе, Городенка вирішили прийти до Господа і піднести свої серця у молитві до Пречистої Діви Марії обравши прочанський шлях подорожі. Спекотні дні, виснажені тіла, втома, не зашкодили подолати безліч кілометрів, щоб прийти на молитву до Гошівського монастиря оо. Василіян. Під час прощі отці василіяни коротко розповідали про великих мужів, які творили Василіянський Чин. Кожного дня молитва на вервиці допомагала молоді здійснювати кожен наступний крок. Вражала також гостинність людей, які від щирого серця зустрічали паломників у мальовничих селах нашої Батьківщини……

Розпочалася Чотирнадцята Молодіжна проща до Гошівського Монастиря Отців Василіян

Серпень 17, 2017

Сьогодні, на подвір’ї монастиря Царя Христа зібралося чимало молодих людей, які виявили бажання мандрувати до Гошівського монастиря. о 9.00 год., почалася реєстрація учасників. Зголосилося понад 100 осіб. Далі о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ – ігумен і парох монастиря благословив люд Божий на дорогу.

Веселі канікули з Богом у с.Погоня

Серпень 19, 2017

Уже кілька років поспіль спільнота Аніматорів Храму Царя Христа отців Василіян з Івано-Франківська має змогу проводити табір «Веселі Канікули з Богом» у мальовничому селі Погоня, де також є монастир Чину Святого Василія Великого.

Другий тур християнського табору “Веселі Канікули з Богом – 2017” на Майзлях!

Липень 12, 2017

З 3 по 9 липня для дітей віком 10-12 років при парафії Царя Христа відбувся дитячий табір «Веселі канікули з Богом 2017» під гаслом «З василіанами крізь століття». Програма табору присвячена 400-літньому ювілею Василіянського Чину святого Йосафата.

Весело проводячи час, завдяки руханкам, різноманітним естафетам, танцюючи банси, граючи ігри, маючи цікаві гуртки, навіть просто спілкуючись між собою діти ближче знайомилися і знаходили нових друзів, усмішка не сходила з їхніх облич. Захоплюючою була також поїздка в Галицький національний природний парк, де всі учасники табору змогли побачити різноманітних тварин, що проходять реабілітацію та красу навколишньої природи. Опісля ж вирушили в Санктуарій Пресвятої Діви Марії Цариці Миру що в Більшівцях.

Закінчення першого туру християнського табору “Веселі Канікули з Богом – 2017” на Майзлях!

Липень 03, 2017

З 26 червня по 2 липня на парафії Царя Христа відбувся дитячий християнський табір “ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ 2017”. Тема цьогорічного табору була присвячена 400та річному ювілею Василіянського Чину Св. Йосафата. Бажаючих провести канікули з Богом зголосилося 150 дітей віком 7-9 років. Табір відбувся з благословення ігумена і пароха храму о. Йосафата Хаймика, ЧСВВ, а духовно провадив табір о. Амвросій Козак, ЧСВВ.

Бажайте великих речей...

Квітень 09, 2017

Час Великого посту - це той особливий період,коли ми маємо можливість залишити свої погані звички, очистити свою душу і розум і з молитвою та радістю чекати на цю величну подію - Воскресіння Ісуса Христа..

31 березня та 1 квітня наша спільнота мала чудову можливість бути в урочищі Підлюте,що біля с.Осмолода, на реколекціях, які проводив о.Віталій Храбатин.

Тема наших реколекцій - "Бажайте великих речей"-учень за Євангелієм від Марка".

Протягом цих двох днів ми збагачувались духовно - мали Святу Літургію, молилися Вервицю, мали науки, Lectio Divina та Адорацію Найсвятіших Тайн, а також весело проводили рекреаційний час .

Вістку радісну несемо

Лютий 06, 2017

Різдвяні свята завжди були часом коляди, коли люди прославляли Бога й співали Йому пісні, щоб отримати від Нього інші щасливі дари. У цей час діти й дорослі ходили від хати й до хати і колядували, прославляючи прихід нового життя. Колядки містять побажання добра, благополуччя, здоров'я і миру.

4–5 лютого наша спільнота аніматорів мала незабутню поїздку з гучною колядою до Львова. У програмі поїздки були відвідини сестер-василіянок у Брюховичах і отців-василіян Крехівського і Жовківського монастирів.

http://www.osbm.if.ua/posts/images/95/1.jpg

Розпочався ІV тур курсу Передшлюбних Катехизацій на парафії Царя Христа

5 вересня 2017 р. Б. на парафії Царя Христа розпочався ІV тур курсу Передшлюбних Катехизацій. Науки проводяться щовівторка і щочетверга о 20:00 год, в актовій залі монастиря. Відповідальний за курс о. Йосафат Попович, ЧСВВ. Можливість запису на курс є актуальною.

оо. Василіяни










Стара версія сайту
Молитовник УГКЦ