Веселі канікули з Богом – 2018 – «Інструкція для щастя» – ІІ тур

Яскравими емоціями та позитивними враженнями наповнилося наше серце, адже ми знову розгорнули «Інструкцію для щастя». Але цього тижня для діток віком 10-12 років. Щоб краще зрозуміти Заповіді Божі та їхню роль у нашому житті, ми кожного дня відкривали острови, які глибоко прописані у наших серцях.

Традиційно на таборі були присутні катехизації, ігри, банси, руханки, Свята Літургія. Цікавим елементом табору були сценки, які зупинялись на кульмінаційному моменті. І саме діти кожного дня показували нам завершення цих історій.

Під час табору ми грали захоплюючі ігри у парку ім. Т.Г. Шевченка. Проте найбільше дітей розвеселили великі мильні бульбашки, які злітали високо-високо вгору, а коли розтріскувались, то концентрація усмішок на метр квадратний збільшувалася ☺

На свято Петра і Павла ми змогли відвідати неймовірний український «Пакистан». Діти приємно здивувалися, коли дізналися, що неподалік Івано-Франківська є така мальовнича місцевість. Тут, на Духовій криниці, кожен мав змогу зустріти тамтешніх жителів – милих кольорових ящірок. А також щирі дитячі молитви та банси змогли розігнати великі сірі хмари та припинити дощ.

Останній день табору розпочався Святою Літургією, на якій новостворений таборовий хор дітей своїм ангельським співом прославляв Господа. У завершальному колі, незважаючи на мінливу погоду, діти все ж таки змогли продемонструвати своїм батькам все те, чого навчились за цілий тиждень.

Спасибі всім за позитивні емоції.

До нових зустрічей!

ПС: Не забудьте завантажити фото ☺:

1 день:тут

2 день:тут

3 день:тут

4 день:тут

5 день:тут

6 день:тут

7 день:тут

Прес служба Аніматорів