Василіянські аніматори Івано-Франківська відкрили власну Школу християнського аніматора

Урааа… Мрії збуваються! Ось і наша мрія збулась, бо ми її дуже сильно прагнули і прикладали багато зусиль, щоб її здобути! Отож, нещодавно ми відкрили власну ШКОЛУ ХРИСТИЯНСЬКОГО АНІМАТОРА. Маючи семилітній досвід аніматорства, бравши участь у різних курсах, вишколах, сертифікатних програмах, ми раді формувати нових кандидатів в аніматори в рамках нашої Школи.

Сьогодні, 21.10.18р., відбулася вже друга щомісячна зустріч на якій ми ділимося цим маленьким шматочком щастя – повнотою радісного і наповняючого служіння дітям. Цього дня усі бажаючі стати християнським аніматором дізналися, як творити християнський табір, які є важливі його складові. Зрозуміли важливість кожного елементу його структури: молитви, катехизації і дозвілля. Про це натхненно розказала наш досвідчений аніматор Аня Кадлуб.

Час минав надзвичайно цікаво, адже невід’ємною частиною теорії є практика. Веселі ігри на швидкість та уважність, підняли рівень ендорфіну (для тих хто не знає, це гормон щастя) до можливого максимуму.

Не менш важливою була лекція о. Амвросія Козака ЧСВВ про основи християнського життя, професійне та духовне зростання аніматора. Також, про загальне і особисте покликання кожного, яке народжується зі слухання Божого Слова. Варто не забувати, що мета і сенс кожного християнського покликання – нести Євангеліє, служити іншій людині в її потребах і робити добро. А найперше і найголовніше бути людяним!

Надіємося, кожен з присутніх зарядився силами та натхненням до творення чогось нового у своєму житті. Наступна зустріч відбудеться 18 листопада 2018р. в нашому парафіяльному корпусі. Чекаємо на Вас!!!

Прес служба Аніматорів