Листопадовий тренінг на ШХА: «Характер справжнього аніматора»

Ми багато досягли, а зараз потрібно передати усе це наступникам, тому активно продовжуємо вишкіл майбутніх християнських аніматорів. Усі дуже щасливі, адже щоразу до нас приєднюються нові охочі, які щиро бажають служити Богові у такий спосіб.

Тема сьогоднішнього тренінгу– «Характер аніматора». Тобто риси, які повинен у собі виховати справжній аніматор, як він має поводитися та вміти поєднювати світське і християнське життя. Але спочатку найактивніші отримали заслужені бонуси.

За декілька годин ми розібрали багато понять. Розпочали з базових: ініціативність, комунікабельність, креативність та свобода, яка передбачає відповідальність. Також поговорили про успіх, внутрішню силу, енергію.

Заняття було надзвичайно цікавим та насиченим. Після кожного терміну виконували вправи: завершували історію, наводили приклади усіх рис, називали харизматичних людей, які змінили світ. Також моделювали ситуацію, коли під час табору невідповідальній людині доручили важливий обов’язок, що призвело до не найкращих наслідків, грали кумедну гру з килимком, яка проявила здатність гравців взаємодіяти в групі та презентували план трьох креативних таборів.

Працюючи у групах, ми змогли обговорити багато речей, зробивши це оперативно, вислухати різні переконання та провести захоплюючі інтерактиви.

По завершенню усім доручили домашнє завдання, яке пов’язане із зимовим декором, чудовий спосіб, щоб перевірити відповідальність учасників ШХА.

 Василіянські аніматори Івано-Франківська