Завершення казкового зимового табору «Я – справжній друг різдвяного Іменинника» спільно з Василіянськими аніматорами в Івано-Франківську

Дитячий табір «Веселі канікули з Богом» завжди захоплюючий і надзвичайно динамічний. Ви також так вважаєте? А чи ви пробували зробити такий табір зимою? А от наші друзі – діти з міст Долина, Болехів і Вигода – такий табір зробили. Його організаторами є міжнародне благодійне товариство «Аве Марія» та школа танцю Оксани Судол.

Завершення свого зимового табору «Я – справжній друг різдвяного Іменинника», вони вирішили зробити спільно з Василіянськими аніматорами ІФ, приїхавши до нас в гості в монастир Царя Христа оо. Василіян, що на Майзлях.

Але перед тим вони завітали до Івано-Франківського театру ляльок, де переглянули виставу «Дорогою до Вифлеєму». Після цього попрямували до монастиря з виготовленими серцями, в яких були поміщені обіцянки новонародженому Ісусові. Ці дарунки вони поклали до ясел. А дальше знову багато цікавого і незвичного: нова церква, пісенники, з яких вивчили нові пісні і співали Божествену Літургію, захоплююча проповідь, а найголовніше прийняття Ісусика у маленькі серця.

Після молитви, офіційне завершальне дійство учасників табору для їхніх батьків і нас аніматорів. І враз несподіванка – серця, які були при яслах, перемінилися. Оскільки діти цілий тиждень прагнули стати справжніми друзями Іменинника Ісуса, він вклав їм у їхні серця маленький символ бути подібними до себе через білосніжні німби чистоти і святості.

Посмакувавши смачним довгоочікуваний обідом в кінці отримали подарунок від Василіянських аніматорів ІФ, а саме розважальну програму з руханками, бансами, іграми та фотографіями. Ці реальні події є добрим прикладом для всіх нас, як завдяки табору можна підготуватися до народження Ісуса і навчити дітей та їхніх батьків любити це свято.

Ми раді і щасливі були допомогти і готові до співпраці з усіма, хто цього потребує.

прес служба Аніматорів