“Зостаньтеся тут і чувайте зі Мною” (Мт. 26, 38).

Ці слова Ісуса Христа стали гаслом для прочан з Івано-Франківська, Надвірної, Радехова, Яремче, Дори, Снятина, Делятина, Тлумача, Микуличина, які вирішили роздумувати про страждання ГНІХ у ніч з 18 на 19 березня 2017 р. Б., перебуваючи у спільній молитві храму Царя Христа. Організаторами стали члени Апостольства Доброї Смерті, які у молитвах просили всіх потрібних ласк у святого Йосифа – покровителя цієї молитовно-місійної спільноти.

Молячись Хресну Дорогу, Вервицю, Акафіст, Молебень, а також стоячи на колінах перед Живим Богом, присутні щиро жертвували своїм сном і часом, намагаючись у молитві висловити свій жаль, полегшити біль, співстраждати з Христом.

Своїм словом і молитвою духовно провадив люд Божий о. Павло Яхимець, ЧСВВ. Протягом нічних молінь вірні мали можливість очистити свою душу від гріхів, а від так приступити до святого Причастя під час св. Літургії, яка відбулася о 4:00 год. А далі усім присутнім було уділено благословення, окроплення свяченою водою, мирування і спільна вервиця подяки.

бр.Матей Кравчишин, ЧСВВ